قصه پرغصه ساخت یک نماهنگ برنده لطفا به هیأت ها اعتماد کنید
به گزارش موزیک خوان، کارگردان یکی از نماهنگ های برگزیده جشنواره مردمی فیلم عمار ضمن عرضه توضیحاتی از روند ساخت و تولید این پروژه به طرح نکات مهمی در عرصه تولید و عرضه آثار تصویری پرداخت.
دریافت 14 MB
سامان درویشی کارگردان نماهنگ «قبله افلاک» که بعنوان اثر برگزیده جشنواره مردمی فیلم «عمار» انتخاب شده است، در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن عرضه توضیحاتی از روند ساخت این پروژه اظهار نمود: مبحث اصلی این نماهنگ، در تجلیل و گرامیداشت مقام والای حضرت علی (ع) است که تلاش کردیم محتوای آنرا برپایه بازنمایی از فضای موجود جامعه عرضه دهیم. مسیری که متاسفانه حالا در حوزه ساخت بعضی از نماهنگ ها وجود ندارد و نمی توان این گونه پروژه ها را آثاری ارزیابی کرد که بازتاب حقیقی دارند.
وی اضافه کرد: آن چه در نماهنگ «قبله افلاک» مورد نظر ما بوده، تولید یک اثر کاملا مستند بود که برای ساخت آن هم بودجه بسیار کمی هم داشتیم اما برای ما عرضه یک محتوای درست مهم بود که بسیار روی آن تمرکز داشتیم. در این نماهنگ هم روایت بر فرم غلبه دارد. این را هم می دانم روایت بخشی از فرم است. اما آن چه تاکید داشتم عرضه تصویری بود که از رنگ و لعاب های بیهوده و بی مفهوم برخوردار نباشد. چون چنین ساختاری تاریخ مصرف دارد و خیلی زود از ذهن مخاطب فراموش می شود.
کارگردان نماهنگ «قبله افلاک» خاطرنشان کرد: نماهنگ «قبله افلاک» نماهنگ ویژه گروه سنی کودک و نوجوان نیست. مخاطب این پروژه گروه سنی بزرگسال است که سعی کردیم با انتخاب لوکیشن محله هرندی تهران و آدم هایی که اصلاً بازیگر نیستند فضای واقعی را به مخاطب نشان دهیم تا بتواند مفهوم واقعی تری را درک کند. شرایطی که رفقای عزیزم در مجموعه هیأت الرضا (محفل بسیجیان و رهروان شهدا) همکاری بسیار شایسته ای داشتند و مدیریت پروژه را به عهده گرفتند. البته در زمان انتشار این نماهنگ، انتقاداتی متوجه این کار شد که بی انصافی بود. به هر حال حاج عبدالرضا هلالی در نماهنگ بازی نمی کند؛ او خودِ واقعی اش را به نمایش می گذارد و طبیعتاً کارکردن با فردی که هم قاب را می شناسد و هم رسانه، از سختی های تولید این نماهنگ بود.
درویشی در قسمت دیگری از صحبت های خود اظهار نمود: ما برای تولید این نماهنگ از اعتبارات دولتی استفاده نکردیم. این اثر خروجی یک هیأت است که علاوه بر میزبانی از عزاداران و ارادتمندان خاندان (ع) تلاش داشته تا اعلام نماید هیأت علاوه بر برگزاری مراسم عزاداری و عرض ارادت به پیشگاه حضرت سید الشهدا (ع) می تواند در عرصه تولید محصولات فرهنگی هم نقش داشته باشد. من باز هم تاکید می کنم که یک ریال از نهادهای فرهنگی پول برای تولید این نماهنگ استفاده نشد و شایسته بود که این هدیه تقدیم به محمدرضا هراتی، تهیه کننده این اثر می شد که با فروش طلای همسرش این اثر را ساخت.
وی در انتها صحبت هایش اظهار داشت: باورکنید هیأت ها ظرفیتهای بسیار ارزشمندی برای انجام کارهای فرهنگی هنری دارند منتها باید به آنها اعتماد کرد. اگر مداخله گری در این زمینه وجود نداشته باشد، و حمایت به جای مداخله گری باشد، بدون شک هیأت ها قدرتمندترین توان را برای تولید دارند. اینها نکات مهمی است که می بایست روی آنها تمرکز کرد.
منبع: musicreader.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب