موزیک خوان Music Reader
گفت وگو با جعفر نجیبی ـ هنرمند مجسمه ساز

چرا سردیس های بدساخت همچنان نصب می شوند؟

چرا سردیس های بدساخت همچنان نصب می شوند؟

یک هنرمند مجسمه ساز با تاکید بر بهره گیری از تجربه پیشکسوتان در ساخت سردیس های مشاهیر و مفاخر کشور، کم هزینه بودن آثار تولید شده توسط جوانان در سمپوزیوم ها را از دلیلهای نصب سردیس های بدساخت در سطح شهر می داند.


جعفر نجیبی ـ مجسمه ساز باسابقه ـ که ساخت سردیس هایی از جلال آل احمد، محمد معین، شمس تبریزی، حافظ، کمال الدین بهزاد، دهخدا، شهید نجات اللهی و تختی را در کارنامه دارد، اخیرا سردیسی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته است.
این هنرمند در گفت وگویی با ایسنا به توضیحاتی درباره اثر جدید خود پرداخت و به پرسش هایی درباره ساخت مجسمه های شهری پاسخ داد.
وی در ابتدای این گفت و گو درباره ساخت سردیس سردار سلیمانی می گوید: هفت روز بعد از شهادت سردار، سازمان فرهنگی هنری شهرداری از من خواست که ساخت این مجسمه را به صورت ورک شاپ در فرهنگسرای بهاران انجام دهم. زمانی که برای انجام پروژه رفتم، امکانات لازم فراهم نشده بود ولی با این وجود مقداری گچ تهیه کردند که حدود یک ماه در خانه روی آن کار کردم. بعد از تأیید، اثر تبدیل به فایبرگلاس شد که در نهایت آنرا به فرهنگسرای سلیمانی تحویل دادم و در همان جا نصب گردید.
از نجیبی سوال کردیم که فرآیند ساخت این اثر به چه صورتی طی شده است؟ پاسخ می دهد: یکسری عکس برایم ارسال شد و تعدادی عکس هم از اینترنت برداشتم که روی آنها و خاصیت های شخصیتی ایشان مطالعه کردم؛ البته این اثر با عجله انجام شد و هنوز ۷۰ درصد از هزینه آنرا بعد از یک سال نداده اند.
سردیس سردار سلیمانی /ساخته جعفر نجیبی

1399/10/15
15:50:27
0.0 / 5
660
تگهای خبر: آثار , اینترنت , شهرداری , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
موزیک خوان