موزیک خوان Music Reader
حمید سعیدی مطرح كرد:

ماه تلخ ۲ در محاق كرونا

ماه تلخ ۲ در محاق كرونا

موزیك خوان: آهنگساز، برنده و عضو آكادمی «جایزه گرمی» با اشاره به شرایط ناشی از شیوع كرونا، از تعویق انتشار آلبوم خود با عنوان «ماه تلخ 2» تا سال آینده آگاهی داد.


با شیوع جهانی ویروس کرونا رویدادهای هنری جهان و موسیقی در شرایطی پیش بینی ناپذیری قرار گرفتند. بسیاری جشنواره ها، کنسرت ها و مراسم سالیانه جوایز هنری یا لغو شدند یا از سرگیری فعالیت آنها مبهم بود. هنرمندان برخی رشته ها نیز در این شرایط تمایلی به انتشار آثارشان نداشتند. جایزه موسیقی گرمی که از معتبرترین جوایز سالیانه موسیقی جهان است نیز از این شرایط مستثنا نیست و همچنان در مورد برگزاری این مراسم گمانه زنی های در جریان است.
حمید سعیدی در مورد این مراسم به خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: همه جلسات برنامه ریزی و گفت گوهای امسال در مورد نحوه برگزاری مسابقه گرمی به صورت برخط انجام شد و داوران برای درک صحیح تر نحوه کار موظف به حضور در وبینار ۳ ساعته بودند تا نحوه کار را مرور کنند.
عضو آکادمی جایزه گرمی افزود: مرحله اول پذیرش آلبوم های جدید روز ۱۶ تیر (ششم ژوئیه)، ساعت ۶ بعداز ظهر به وقت لس آنجلس است و برای آثاری که در ماه ژوئیه یا آگوست منتشر می شوند این مهلت تا ۲۵ تیر (۱۵جولای) تمدید شده است.
سعیدی درباره آلبوم گروه اپیوم مون (Opium Moon) با عنوان ماه تلخ ۲ که ادامه آلبوم ماه تلخ ۱ برنده جایزه گرمی به آهنگسازی وی است، اضافه کرد: این آلبوم قرار بود امسال منتشر شود ولی به سبب شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا سال آینده منتشر می شود.
حمید سعیدی، موسیقیدان ایرانی که در سال های اخیر در خارج از ایران به سر می برد و تنها ایرانی برنده جایزه گرمی در جهان است، (متولد ۱۳۵۳) از پانزده سالگی یادگیری موسیقی سنتی را با نواختن دف شروع کرد. وی سپس نزد مجید کیانی نواختن سنتور را فرا گرفت که در نوازندگی، احساسات عمیق و نوآوری هایش تاثیر گذاشته است.
این هنرمند آهنگسازی را زیر نظر اساتیدی چون فرهاد فخرالدینی و وارطان ساهاکیان آموخت و سپس در ایران، یونان، ایرلند، آلمان، انگلیس، ترکیه، کانادا، مالزی و آمریکا اجراهای مختلفی را پشت سرگذاشت. وی برای بیش از ۳۰ فیلم، تئاتر، ویدئو کلیپ و مجموعه تلویزیونی در ایران، فرانسه و آلمان و بیش از ۲۰ کشور آهنگ ساخته است. او جزو آهنگسازان معاصری است که با تاکید بر موسیقی ایران و نواحی به گفتوگوی بین المللی با زبان موسیقی پرداخته است.
وی در کشورهای مختلفی کنسرت هایی بر گزار کرده و این زبان بی مرز را به گوش مخاطبان زیادی رسانیده است. او به صورتی موسیقی معاصر و نگاهی متفاوت در جریان شنیداری موسیقی دست یافته است. موسیقی او بینابین هنر مفهومی، ادبیات و بیان احساسات انسانی است. وی برای بیش از ۳۵ فیلم، همین طور تئاترهایی مانند باران در آفتاب به کارگردانی فرشاد فرشته حکمت موسیقی ساخت و جوایزی همچون جایزه فیلم بیروت (سال ۲۰۰۲)، جشنواره آثار تلویزیونی صداوسیما (۲۰۰۲، ۲۰۰۴ و ۲۰۰۷) را کسب نمود.
این هنرمند ارائه تلفیقی از شعر سنتی و معاصر ایران با موسیقی را بنیان گذاشت و رویکرد متفاوتی را در اجراهای زنده خود برگزیده که شامل اجرای تعاملی برای ترغیب و ایجاد تجربه ای بی واسطه در مخاطبان است. وی پس از پشت سرگذاشتن تجربه های متنوع، حالا در حال همکاری با گروهی نوازنده های سازهای الکتریکی است که سنت های متفاوت موسیقی را در تجربه کاری خود دارند.


1399/04/13
22:47:41
5.0 / 5
1687
تگهای خبر: آثار , جشن , جشنواره , سنتی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
موزیک خوان