در جشن رمضان مطرح شد؛
روایت خواننده پاپ از آهنگ تهران
موزیک خوان: هشتمین شب از ویژه برنامه تلویزیونی جشن رمضان 1400 میزبان یک خواننده شناخته شده موسیقی پاپ و یک میهمان ویژه دیگر بود.
به گزارش موزیک خوان به نقل از روابط عمومی برنامه جشن رمضان، هشتمین شب از ویژه برنامه تلویزیونی «جشن رمضان» با یک قصه جالب توجه و حضور خواننده ای که برای دهه هفتادی ها خاطره انگیز بود از شبکه پنج سیما پخش گردید.
زینب پورابراهیم و بابک افرا در این قسمت از برنامه میزبان محمد جلیلی از استان مازندران بودند. مردی که در سال ۱۳۶۶ پدر می شود اما هزینه ترخیص همسر و فرزندش که ۷ هزار تومان بوده را نداشته است. او همان جا از خداوند می خواهد آنقدر به او دارایی ببخشد که به همه نیازمندان کمک نماید.
وقتی آقا عباس علی به دنیا آمد و شروع یک قصه
جلیلی در شروع قصه پرفراز و نشیب خود اظهار داشت: وقتی آقا عباس علی به دنیا آمد مدیر مالی بیمارستان به من گفت باید پول را بپردازی، گفتم: «پول ندارم». اظهار داشت: «برو کمیته سوادکوه و از آنها کمک بگیر». من خجالت می کشیدم بنا بر این چندبار تا جلوی کمیته رفتم و برگشتم. تا اینکه بالاخره داخل شدم، به رئیس کمیته سوادکوه گفتم من این پول را قرض می خواهم و برمی گردانم، او اظهار داشت: «پسر جان ما اینجا هستیم برای کمک به شما.» آنجا تحت تاثیر این کار قرار گرفتم و از خدا خواستم به قدری به من مال بدهد که این کار کمیته را خودم انجام دهم.
وی اضافه کرد: مدتی گذشت تا اینکه در سوادکوه یک مرکز درمانی از سمت سپاه بنا کردیم و من هم مسئول آنجا شدم. هر بامداد جیبمان را خالی می کردیم و شب هم با جیب خالی برمی گشتیم، مبادا اینکه یک هزار تومانی از بیت المال در جیب ما باشد. آن زمان من ۵ هزار و ۶۰۰ تومان حقوق می گرفتم، بعد برای ادامه تحصیل به مشهد رفتم که ۴ هزار تومان هزینه اجاره منزل و ۱، ۶۰۰ تومان هم بابت پول آب و برق صرف می شد. شرایط مالی زندگی باز هم سخت بود تا اینکه آقا یاسر فرزند دوم ما هم به دنیا آمد. آن زمان من حتی پول نداشتم که برای همسرم یک کمپوت بخرم.
جلیلی بیان کرد: برای برگشت از خراسان ۱۵۰ تومان پول داشتیم، کامیون ۱، ۴۰۰ تومان گرفتیم و برگشتیم، موقع رسیدن از فامیل ها پول جمع آوری کرده و کرایه ماشین را پرداخت کردیم. من ماهانه از سپاه ۹ هزار تومان حقوق می گرفتم. پدرم در سوادکوه معدن داشت، رفتم و خواهش کردم که آنجا کار کنم، اولش موافق کارگری من نبود اما بالاخره خودم را مشغول کردم و روزی ۸ هزار تومان درآمد داشتم. تا اینکه سال ۷۴ بعنوان پیمانکار بزرگ چوب در سوادکوه شناخته شدم.
وی افزود: من همان موقع بصورت پراکنده کمک می کردم تا اینکه رئیس کمیته امداد سوادکوه با من تماس گرفت، من به آنجا مراجعه و با حقوق ماهی ۹ هزار تومان سرپرستی ۴۰ بچه یتیم که در ماه ۴۰۰ هزار تومان هزینه داشتند را پذیرفتم. تا اینکه الان به نیابت از ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران، پدر ۱۰ هزار و ۴۰۰ یتیم هستم. و این را مطمئن باشید در سال آینده هیچ بچه یتیم بدون مسکن در سوادکوه نخواهیم داشت، ضمن اینکه هزینه شیمی درمانی بیماران را هم پرداخت می نماییم.
جلیلی با اعلان اینکه عهد ما با خدا این است که هر که رجوع کرد به او نه نگوییم افزود: الان درآمد معدن، کارگاه صنعتی و دامداری صرف نیازمندان می شود. ۱۰ روز پیش هم باخبر شدم که یک حسینیه نصف کاره مانده است، همان جا با خدا معامله کردم که این کار را من انجام می دهم تو دو کار دیگر ما را درست کن. زنگ زدیم و میلگرد آوردند و کار آغاز شد. یا یک معامله دیگر بود که من از خدا خواستم مبلغش آن چیز که برایم مهم بود باشد و گفتم خدایا مرا نبین یتیمان را ببین، آنها تماس گرفتند و با ۳۰ درصد بالاتر از مبلغی که من می خواستم معامله انجام شد.
خواننده محبوب دهه هفتادی ها پس از مدت ها تلویزیون آمد
مهمان دوم برنامه نیز خواننده ای بود که بعد از مدت ها دوری از تلویزیون، بار دیگر در قاب «جشن رمضان ۱۴۰۰» مقابل بینندگان حاضر شد.
امیر کریمی که با آهنگ خاطره انگیز «تهران» به شهرت رسید درباره این قطعه توضیح داد: نام آلبوم «غریبه» بود که در سال ۷۷ همزمان با شکل گیری مجدد موسیقی پاپ این آلبوم را تولید کردم که پرخرج هم بود.
وی در تعریف کار خوب و انفاق بیان کرد: بسیاری از کارها خوب هستند و هزینه های بالا ندارند، خداوند در قرآن می فرماید از آنچه به شما دادیم انفاق کنید، بدین سبب هرکسی از هر آنچه دارد باید ببخشد. باید استانداردهای جوانان از کار خوب بالا برود، اگر کار خوب و انفاق صورت گیرد دیگر شاهد ناملایمتی ها در جامعه نخواهیم بود.
این خواننده با اشاره به یک قطعه از چلیپایی که شعر آن از سعدی است و خودش نگارش کرده است، بیننده ها را به یک اجرای زنده از شعر سعدی میهمان کرد.
وی همین طور در آخر برنامه آهنگ «تهران» را برای بینندگان اجرا کرد.
ویژه برنامه تلویزیونی «جشن رمضان ۱۴۰۰» به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی، کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که در شب های ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱: ۳۰ تقدیم حضور بینندگان می شود.
منبع: musicreader.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب